τι ειναι το jbg τελικα?

η αστρικη στρουγκα μονο, γνωριζει τι ειναι Το jbg, αφου δικο της δημιουργημα ειναι.

Το jbg δημιουργηθηκε στα εργαστηρια γενετικης του ΜΙΤατου.

ειναι συνθεση 25ντακλωνου ενεργοποιημενου DNA με γονιδια απο πολλα ειδη, οπως πχ απο τον Ψαλτη, τον Καρβελα, τον Κηθ Ριτσαρντς οσον αφορα την εξωτερικη του εμφανιση.
(ριξαμε και λιγο Σαρον Στοουν κατα λαθος, αλλά δεν φαινεται)

η βαση της ελικας αποτελειται απο γονιδια καθαροαιμων γιδοβοσκων και τσομπαναραιων των ορεων, γι αυτο μας βγηκε λιγο αθυροστομος και κυνικος.

επισης προσθεσαμε επιλεγμενα γονιδια απο παιδακια ιντιγκο των οποιων την μωβ αυρα καλεσαμε να βελτιωσει ο Σπυρος απο την τηλεοραση που διακοσμει σπιτια, και προσθεσε λιγο λιλα εδω, μια πινελια κιτρινακι εκει για να φωτισει ο χωρος, πορτοκαλι κουρτινες και ασημενιο σκεπασμα στην λεκανη του καμπινε, με αποτελεσμα ο ερευνητης γιδοβοσκος μας jbg, να ειναι το υπερτατο ουλτρα τουρμπο εξτρα σουπερ ντουπερ ουαου υπερτεχνολογικο οπλο ελεγχου του νου!!!

βεβαιως εχει καποια ελλατωματακια, οπως το οτι πινει κρασι και μετα κλανει ασυστολα, ή οτι κυνηγαει γαυγιζοντας συγκεκριμενα ατομα, αλλά αφου την κανει καλα την δουλεια του στο να χειραγωγει τους ανυποπτους και αθωους αναγνωστες κανοντας τους να γελανε, τον ανεχομαστε.

νεο επαναστατικο προτζεκτ: γιατι ειμαστε τοσο μαλακες?