πειραματα του ΜΙΤατου με τις επικλησεις του Μπεκρονομικον!

οπως καταλαβαινετε ως ανεξαρτητο ερευνητικο ινστιτουτο, εχουμε τελος παντων τις πηγες μας σε Σπανια Αποκρυφιστικα Βιβλια, οπως το Αποκρυφο Μπεκρονομικον, που ανεφερε και ο εκδοτης του εγκριτου και εγκυρου περιοδικου Σεξογηινο, κυριος Μπαρουφας, σε αρθρο του.

με την βοηθεια του Μαστερ Σρι Μαμα Λακι λοιπον, αποκτησαμε το Ανατριχιαστικο Βιβλιο Μπεκρονομικον και αποφασισαμε να κανουμε τα Τελετουργικα Τυπικα και τις Επικλησεις που περιειχε.

ακολουθησαμε ολες τις οδηγιες με ακριβεια, στησαμε το Τελετουργικο Τραπεζι σε μια Τελετουργικη Κουζινα, τοποθετησαμε τα καθαγιασμενα σκευη πανω του (πιατα ποτηρια), τα γεμισαμε με τις Τελετουργικες Σπονδες απο Τελετουργικα Μπινελικια και Κρεατικα, φεραμε Ειδικο Κοκκινο Τελετουργικο Κρασι (14 βαθμων) και σε αυτο Προσεκτικα και Επιστημονικα προετοιμασμενο Περιβαλλον, στειλαμε δυο απο καλυτερους γιδοβοσκους μας να αρχισουν το Τελετουργικο.

ΕΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

αρχισαν να προσφερουν τρωγοντας, προσφορες στον Ανεξαντλητο Χοιρο, στην Αγια Μπεκρα και στον Καλαμαροχταποδο Κθουλου, απαγγελοντας Τελετουργικες Φρασεις, οπως "δωσε μου το ψωμι ρε μαλακα", "βαλε και σε μενα κρασι ρε ηλιθιε", "λουκουμι ειναι το ατιμο", "αντε να πεθανει ο χαρος", και άλλα τα οποια δεν μας επιτρεπεται να αναφερουμε (μας διαβαζουν και μικρα παιδια).

η ωρα περνουσε, οι ερευνητες χλαπακιαζαν και αδειαζαν κανατες, και τιποτα δεν συνεβαινε.

ξαφνικα οι γιδοβοσκοι μας αρχισαν να τραυλιζουν (γνωστο δειγμα παρουσιας πνευματος στον χωρο), να παραπατανε (δειγμα παρουσιας δαιμονων) και να λενε βουνισιες χοντραδες γελωντας (δειγμα παρουσιας τριβολων)!

σιωπη επεσε στο ΜΙΤατο και ολοι με αγωνια περιμεναμε να δουμε τι θα παθουν οι μεθυσμενοι αγριανθρωποι μας που δεν ειχαν καταλαβει Τιποτα ακομη και δεν υπηρχε τροπος να τους ειδοποιησουμε (ειχαμε σφραγισει Τελετουργικα την Τελετουργικη Πορτα οι Τελετουργικοι Μαλακες...).

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ....




ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΛΟΚΑΜΙ ΤΟΥ ΚΘΟΥΛΟΥ!!!

ευτυχως η εκπαιδευση και η καλη αστρικη κατασταση των ερευνητων μας τους εσωσε: το γυρισαν αμεσως απο το Τελετουργικο Κρασι στο Τελετουργικο Ουζο και το πειραμα στεφθηκε με επιτυχια! (οχι σαν τον αλλο τον αχρηστο με το προτζεκτ Β.Τ.Ξ.Α.Τ.Ρ.Τ. - φτου...)

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

νεο επαναστατικο προτζεκτ: γιατι ειμαστε τοσο μαλακες?