αποστολη στην κουφια Γη

vril
Λεπτόνιο
Δημοσιεύσεις: 72
Τόπος: Υπερβορέα
***********************************************
Να κάνουμε το εξής απλό !

Όποιος ή όποια έχει πληροφορίες ότι το τάδε είναι είσοδος για την Κούφια Γη κλπ κλπ, να μας το πει, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, να τον ή την ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ -έχουμε όλα τα μέσα, εδώ φορεία με ακινητοποιημένο τραυματία ανεβάζουμε- και να δούμε τι σόι είσοδος για πόσο κούφια γή είναι όλα αυτά τα παραμύθια.

Όποιος ή όποια θέλει, αντέχει και μπορεί. Ειδάλλως... ο κάθε κατεργάρης στον καναπέ του !


tsoykalas
Κουάρκ
Δημοσιεύσεις: 3
***************************************************
φιλε μου βριλ πρωτα απο ολα σε καλοσωριζω στην παρεα μας, η αποψη της κουφιας γης ειναι μια ενδιαφερουσα κατασταση που ομως σε ορισμενες περιπτωσεις εχει παρα γινει.
συντομα ισως σε καλεσω να εξερευνησουμε καποιες υπογειες διαδρομες αρκετα ενδιαφερον ελα μαζι μου σε επαφη μεσω διαδικτυου


vril
Λεπτόνιο
Δημοσιεύσεις: 72
Τόπος: Υπερβορέα
****************************************************
Επειδή αυτό που μιλάμε τόση ώρα είναι όντως το διαδίκτυο, είμαστε ήδη σε επαφή.

Σου απαντώ λοιπόν ευθέως, ότι η "άποψη της κούφιας γης" δεν είναι άποψη αλλά μια θεωρία του 19ου αιώνα και έχει ήδη καταρριφθεί. "Ενδιαφέρουσα κατάσταση", όπως λες, λοιπόν δεν μπορεί να είναι είναι, γιατί αν είναι θεωρία, δεν είναι κατάσταση. Αν ήταν κατάσταση, θα σήμαινε ότι λ.χ. εσύ και εγώ μπορούμε να πάμε σε αυτή την κατάσταση. Αλλά δεν μπορούμε, αφού είπαμε ότι είναι μια παρωχημένη θεωρία.

Αν λαμβάναμε υπόψη και τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις των τελευταίων π.χ. 50 ετών, θα ξέραμε και οι δύο, ότι αυτή η θεωρία απλά δε στέκει. Αν ορισμένοι εμμένουν σε αυτήν, είναι πρόβλημά τους και όχι δικό μου. Γιατί λοιπόν λες ότι "σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παραγίνει" ? Γιατί περιορίζεσαι ΜΟΝΟ στις ορισμένες περιπτώσεις ? Πες "σε κάθε περίπτωση" και είσαι μέσα!

Φυσικά και να με καλέσεις να εξερευνήσουμε κάποια υπόγεια διαδρομή, και φυσικά όλες οι υπόγειες διαδρομές είναι ενδιαφέρουσες -τουλάχιστο για δηλωμένους φίλους των υπόγειων διαδρομών, όπως λ.χ. όλοι οι σπηλαιολόγοι που γνωρίζω, είτε της ΣΟΕ είτε της ΕΣΕ.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα να γνωρίζουν τις ανακαλύψεις σου και έγκριτοι σπηλαιολόγοι, έτσι δεν είναι ?

Για να μου λες ότι είναι ενδιαφέρουσα η υπόγεια διαδρομή, κάτι θα ξέρεις, πιθανότατα θα την έχεις κάνει.

Αν πράγματι έχεις ανακαλύψει ένα νέο σπήλαιο -γιατί για βάραθρο δεν το βλέπω, αυτά είναι κάθετα και τσακίζουν- με χαρά μας να το εξερευνήσουμε, αν δεν έχεις κλειστοφοβία ή άλλα προβλήματα σε στενούς και σκοτεινούς χώρους με λάσπη, νερά ή και νυχτερίδες και ποντίκια -που συνήθως έχουν τα σπήλαια- να σε πάρουμε και μαζί μας να δεις ο ίδιος με τα μάτια σου που βγάζει, δηλαδή σε ποιο σημείο τελειώνει, και να αναφέρουμε το όνομά σου στο ραπόρτο -έκθεση- που κάνουμε !

Σε τέτοιου είδους εκθέσεις, με την τεκμηρίωση που κάνουμε, πίστεψέ με, δεν θα υπάρχουν και πολλοί που να μπορούν να αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα.

Βέβαια, από πλευράς επιπέδου, πιθανότατα να μην έχει και πολύ σχέση με τη νοοτροπία των "ερευνητών και "εξερευνητών" που έχεις συνηθίσει στους διάφορους εκδοτικούς οίκους...


γιατι ρε βριλη μου το χαλας?

ο ανθρωπος σιγουρα κατι ξερει και ισως να εχει το κλειδι για εκεινην την τεραστια βαρια πορτα που μας σταματησε την τελευταια φορα στα -4.350 μετρα.

λοιπον, εγω ειμαι μεσα παιδια!
θα φερω και τα σχοινια.

εχω ηδη 5000 μετρα, ποσα χιλιομετρα επιπλεον να αγορασω?

ΥΓ. οποιος εκδοτης ενδιαφερεται για αρθρο της τελευταιας μας προσπαθειας, να επικοινωνησει με κυριο Γιαννη.
τιμαι λογικαι!
(και που να σας πω για το ορκ που με δαγκωσε στο ποδι!)

νεο επαναστατικο προτζεκτ: γιατι ειμαστε τοσο μαλακες?