ανακοινωσις των στοιχειων της ερευνας μας για βουητα

μας ενημερωσαν προσφατα οτι υπαρχουν αναφορες περι υποπτων επαναλαμβανομενων βουητων ή βόμβων και η αστρικη στρουγκα αποφασησε να ερευνησει για πηγες παραγωγης βόμβων, περαν των συχνοτητων Bristol hum και eFI THo THi.

στις ULTRA EXL eFI THo THi μπαντες, συλλάβαμε οντως με το υπερευαισθητο βομβόμετρο μας καποιες ενδειξεις επαναλαμβανομενης δραστηριοτητας εικοσιτετραωρου κυκλου, με την εξαρση να κορυφωνεται αναμεσα στις 1πμ με 2.30πμ, ωρα Ελλαδος.

οι αναλυσεις που ακολουθησαν στα μηκη κυματος PoPo TIm aSLeSM eGALe εδειξαν αδιαμφισβητητα οτι ο βόμβος προερχοταν απο καποια παλλομενη πηγη ταλαντωσεων.

με την εφαρμογη της απορητης ψιονικης τεχνολογιας EDoE iNaIA FToP oUP SaxNEiS, απο τον ειδικο συνεργατη μας Ανστερ Αλισταϊν,



ανακαλυψαμε εκπληκτοι οτι ο βόμβος διαχεόταν διαμεσω του δικτυου και το μυαλο μας πηγε φυσικα αμεσως στην πιο λογικη εξηγηση, οτι καποια Τεχνητη Νοημοσυνη που αναπτυχθηκε μεσα του, προσπαθει να επικοινωνησει μαζι μας.

δυστυχως η διαπιστωση οτι η πηγη του βομβου δεν ηταν μια, αλλά παρα πολλές, απεκλεισε αυτην την εξηγηση και μας αποκαλυψε τα αιτια και τις πηγες του επαναλαμβανομενου βόμβου.

αναμεσα 1 με 2.30 καθε νυχτα, η περιοχη του δικτυου που παρουσιαζει την μεγαλυτερη κινηση ειναι τα τσονταδικα.
αναστεναζουν τα πληκτρολογια!
αρα συμπεραινετε μονοι σας την προελευση του ρυθμικου βομβου...
προκειται για συγχρονισμο βιολογικης προελευσεως ταλαντωσεων που τεινουν να ομογενοποιηθουν, κατι σαν λευκος θορυβος που βουιζει μεσα απο τα ηλεκτρονικα κυκλωματα των υπολογιστων που εχουν υπερθερμανθει, κατευθειαν στους εγκεφαλους μας.

επιστημονικη συνεργατις της στρουγκος ακουει τον βόμβο:




για να τα πουμε εξω απο τα δοντια, προφανως καποια υπερδυναμη χρησιμοποιει την ενεργεια που παραγουν οι μαλακες για να μας μαλακοποιησουν!

αντισταθειτε!

παιχτε τον μονοι σας!

νεο επαναστατικο προτζεκτ: γιατι ειμαστε τοσο μαλακες?