Ποιά να είναι άραγε η νεκρή ΛΙΛΙΘ;

το αστρικο μας μεϊλ που χειριζεται η κυρια Κουλα (μεντιουμ/κληρονομικοχαρισμα) ελαβε την απεγνωσμενη απορια των φιλων μας απο το Δωδεκαθεον

"Ποιά να είναι άραγε η νεκρή ΛΙΛΙΘ;
Πρόκειται για ορθόδοξη σκυλίτσα; ή μήπως πρόκειται για κάποια μυστηριώδη σκυλίτσα που εν ζωή είχε ασπασθεί την "μωσαϊκή" θρησκεία;"


φυσικα οι τσομπαναραιοι της ομαδας εκτακτων ερευνων της αστρικης στρουγκας τοριξαν αμεσως στις ερευνες, που απεδωσαν αποκαλυπτικους καρπους!

η λιλιθ στοιχειωσε την περιοχη γιατι καποιος μεθυσμενος κατουρησε στον ταφο της!!!

μαλιστα κυριοι, το ανθρωπομορφο κτηνος, μεσα στην παραισθησιακη ζαλη των αναθυμιασεων του τσιπουρου, κατουρησε τον ταφο της μικρης σκυλιτσας περνωντας τον για χημικη τουαλετα της κοινοτητας Πεντελης!!!

φυσικα ανακαλυψαμε τον ενοχο, με αναλυσεις DNA του κατουρου που καναμε στο ΜΙΤατο της στρουγκας και τον αναπαραστησαμε με την υπερεξελιγμενη ουλτρα τουρμπο χαϊ τεχνολογια μας, οσο πιο καλα μπορουσαμε (ισως να μας ξεφυγε στο χρωμα... μαλλον ηθελε λιγοτερο ψησιμο το εκτοπλασματικο προπλασμα)




εν τω μεταξυ το φαντασμα της σκυλιτσας συναντησε το κοριτσακι με τις γυαλινες μυξες (το οποιο ειναι γνωστη γιαχωβητισομουνιτσα) και μαζι ξεσηκωνουν την γυναικα πουλι για να τρομαζουν τους ανθρωπους!
(βλεπετε η λιλιθ ηταν κανισακι, ποιον να τρομαξει, και το κοριτσακι με τις γυαλινες μυξες το περνανε για κοριτσακι που πουλαει μεταχειρισμενα χαρτομαντηλα).

για να παψουν τα τρομακτικα φαινομενα, πρεπει να συλληφθει ο ενοχος και να εξορκισθει απο ειδικη ομαδα τυροκομων απο την Παρζιμανα.

μεχρι τοτε, μπορειτε να αγορασετε φυλακτα απο την πλουσια συλλογη της μπουτικ της αστρικης στρουγκας, και σπανια σουβενιρ, οπως κουτσουλιες της γυναικας πουλι και γυαλινες μυξες μουρανο, σε τιμες προσιτες!

νεο επαναστατικο προτζεκτ: γιατι ειμαστε τοσο μαλακες?