σας το υποσχεθηκαμε και οριστε! η περιφημη αποκλειστικη συνεντευξη που θα σπασει κοκκαλα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ SEXΟΓΗΙΝΟ ΤΟΛΗ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΣ JOHNNIEΒΕGOODSΗEPERD

JGS : Κύριε Μπουνταλά, τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με το Σεξοφυσικό και κατ΄επέκταση με τα σεξοφυσικά φαινόμενα της Πεντέλης?

Τ.Μ : Κοιτάξτε... όλα ξεκίνησαν όταν εγώ, με κάποιους φίλους μου, γίναμε μάρτυρες ενός φρικιαστικού θεάματος. Είδαμε ιδίοις όμασιν ταυτόχρονα, τον μυστηριώδη γέροντα, τον φαλακρό και την γυναίκα πουλί! Ήταν η δεύτερη φορά που πηγαίναμε στη Σπηλιά του Τζαβάλα στην Πεντέλη, αυτή που ο περισσότερος κόσμος κακώς αποκαλεί «Σπηλιά Νταβέλη».

JGS: Μόλις μας αποκαλύψατε ένα σημαντικό στοιχείο κύριε Μπουνταλά!

Τ.Μ: Ναι, βεβαίως, η Σπηλιά λέγεται του Τζαβάλα διότι από ευρήματα δικά μου και των συνεργατών μου, προέκυψε ότι η Σπηλιά απετέλεσε κατά τα τέλη του 18ου αιώνα χώρο ερωτικής συνεύρεσης του λήσταρχου Τζαβάλα με κάποιον μοναχό γνωστό στην ευρύτερη περιοχή του βουνού, ως «Πέγκυ». Μάλιστα, από ψυχομετρήσεις που κάναμε στην περιοχή της Σπηλιάς, ανακαλύψαμε ότι ο μοναχός «Πέγκυ» αποτελούσε μετεμψύχωση της Δούκισσας της Πλακεντίας!

J.G.S: Είναι γεγονός ότι ανάμεσα στα σπουδαία ευρήματά σας, συγκαταλέγονται χάντρες από το μπεγλέρι του λήσταρχου Τζαβάλα και μία καλτσοδέτα της Πέγκυς???

T.M : Έτσι όπως τα λέτε είναι, χάντρες του Τζαβάλα δεν βρέθηκαν μόνο στη Σπηλιά, αλλά και στα υπόγεια ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ! ! !

J.G.S : ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ???
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ???

Τ.Μ : Ναι.

J.G.S : Και πόσο πάει αν επιτρέπεται?

T.M : Κοιτάξτε... εξαρτάται από τα βίτσια του καθενός. Κάποιος μπορεί να θέλει μόνο να πηδηξει, κάποιος άλλος, να πηδαει και να τον πηδανε, ενώ κάποιοι άλλοι μόνο να τους πηδανε. Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Στα σφραγισμένα κελιά βρίσκονται σπανια εκκλησιαστικά μεσαιωνικά όργανα βασανιστηρίων, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα του S.M. Tα δώρισε το Βατικανό, για τη συμβολή της Μονής στην Επανάσταση του 1821, αλλά πρίν την Επανάσταση!
Όσο για τις τιμές, κυμαίνονται από 300 - 1.300 ευρώ.
«Θα γυρίσει ο τροχός του μαρτυρίου θα γαμήσει και ο φτωχός του μοναστηρακίου».

J.G.S : Ποιος φτωχός κύριε μπουνταλά μου?
Εγώ αν είχα 300 ευρώ θα ξαναπαντρευόμουνα.
Ας επιστρέψουμε στο θέμα μας όμως.
Έχω μια ερώτηση ουσίας να σας κάνω, στην οποία θέλω να μου απαντήσετε με απόλυτη ειλικρίνεια.
Από τις δικές μας έρευνες, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις, ότι, ο μυστηριώδης γέροντας με τη βαζελίνη, στο κουτάκι που κρατάει, δεν έχει βαζελίνη, αλλά ρετσίνι!

Τ.Μ : Ω, μα είναι απλό! Για αυτό ακριβώς είναι μυστηριώδης. Ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς μπορεί να κρατάει στα χέρια του. Διότι τα πράγματα δεν είναι πάντοτε όπως φαίνονται.

J.G.S : Επιμένω κύριε Μπουνταλά στον ισχυρισμό μας ότι οι βουνίσιοι δεν χρησιμοποιούν βαζελίνη, αλλά ρετσίνι.

Τ.Μ : Μα αυτό προσπαθώ να σας πω, ότι άλλο τι είναι και άλλο τι φαίνεται, φράση βεβαίως, την οποία έχει καπηλευτεί γνωστός φορουμικός αμφισβητίας πλασάροντάς τη ως δικιά του.

J.G.S : Καταλάβαμε κύριε Μπουνταλά ποιόν εννοείτε και σκοπεύουμε να πάρουμε συνέντευξη από αυτόν, αν μας το επιτρέψει η Μεγίστη Κακιότητά του.

T.M : Ας μην μιλήσουμε γι αυτόν.

J.G.S : Έχετε δίκιο.

Τ.Μ : Επί του θέματος τώρα, τον μυστηριώδη γέροντα, καλό είναι να τον αποφεύγετε γιατί έχουμε την υποψία (και υπάρχουν αρκετές ενδείξεις γι αυτό, φωτ. βίντ.) ότι δεν είναι κοινός θνητός, αλλά το πνεύμα κάποιου γιδοβοσκού που έζησε εκεί πρίν χρόνια, και γαμούσε όποιον έβρισκε μπροστά του.

J.G.S : Τι μας λέτε κύριε Μπουνταλά μας!!!
Εξεπλάγειν!
Θα δούν εφιάλτες οι αναγνώστες μας με αυτά που μας αποκαλύπτετε!
Πείτε μας και για το Μενίδι.
Ισχύει ότι ούφο απαγάγουν γυφτάκια και τα βάζουν να καθαρίζουν παρμπρίζ ιπτάμενων δίσκων στα γαλαξιακά φανάρια ;

Τ.Μ : Εεε... η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό, πολλοί υποτιθέμενοι «ερευνητές» έχουν αναπτύξει μια παραφιλολογία σχετικά με το θέμα το οποίο φυσικά πρωτοδημοσίευσε το πρωτοποριακό περιοδικό SEXΟΓΗΙΝΟ.
Η αλήθεια είναι ότι δεν καθαρίζουν μόνο τα γαλαξιακά φανάρια, αλλά πουλάνε και ανδρομέδειες πατάτες με Α.Τ.Ι.Ν (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Ντάτσουν) καθώς και σειριακά ιπτάμενα χαλιά.

J.G.S : Και η Αστρική Στρούγκα είναι η αλήθεια, διαθέτει πολλές φωτογραφίες και βίντεο, από Α.Τ.Ι.Ν. με γυφτάκια στην καρότσα τους.
Όσον αφορά τα ανοίγματα της Σπηλιάς του Τζαβάλα, τι ακριβώς ισχύει?
Είναι γεγονός ότι τα ανοίγματα δεν πήγαιναν προς τα κάτω, αλλά προς τα πάνω (λογω αντιβαρύτητας), προς τον θάλαμο όπου γεννούσε τα αυγά του ο καλαμοροχτάποδος Κθούλου, και τα οποία πρόσεχε ο λήσταρχος Νταβέλης, η πλήρης ενσάρκωση του Κακού?

Τ.Μ : Λοιπόν, αν γράψουμε τα ονόματα «Νταβέλης» και «Κθούλου» στην σανσκριτική, βγάζουν κοινό λεξάριθμο «69». Ο αριθμός αυτός δεν είναι τυχαίος, διότι σχετίζεται με τις τελετουργικές παρτούζες των σατανιστών που γίνονται κατά κόρον στη Σπηλιά του Τζαβάλα και των οποίων έχουμε οι ίδιοι γίνει μάρτυρες.

J.G.S : Το πήρατε το «ματάκι» σας κύριε Μπουνταλά μου!..
Καλές οι σατανιστριούλες, καλές?
Προφυλακτικά όμως φοράνε στις παρτούζες?

T.M: Τώρα με φέρνετε σε λιγάκι δύσκολη θέση... κοιτάξτε... ναι... δεν μπορώ να πω, το θέαμα με τις σατανομουνίτσες ήταν αρκετά ενδιαφέρον μπορώ να πώ... Προφυλακτικά είναι απαραίτητα διότι το σπέρμα φυλάσσεται σε ειδικά δοχεία για τελετές.

J.G.S: Κλείνοντας, την τόσο ενδιαφέρουσα συνέντευξη, κύριε Μπουνταλά, θα ήθελα να «σκίσω μαζί σας, το στρίνγκ της σιωπής», απευθύνοντας σας ευθέως μια ερώτηση κρίσεως και ουσίας: είστε ο άγνωστος που φοράει φαλάκρα και τρομοκρατεί ερευνητές στο βουνό, και είμαι ο γέρων με το ρετσίνι στο κουτάκι της βαζελίνης?

T.M : Θα επαναλάβω την σοφή ρήση μου, πως άλλο τι φαίνεται και άλλο τι είναι, κύριε γιδοβοσκέ μου.

J.G.S: Ευχαριστούμε για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και ανυπομονούμε για το επόμενο τεύχος του έγκριτου και έγκυρου περιοδικού σας.

T.M: Να'στε σίγουροι, πως το δεύτερο τεύχος μας έρχεται να κλείσει τα στόματα όλων όσων μας αμφισβητούν και μας απαξιώνουν. WΕ'RE BACK! ! !
Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ...! ! !

νεο επαναστατικο προτζεκτ: γιατι ειμαστε τοσο μαλακες?